Alles voor fotografie!

Foto Vincent van Dijk is een foto speciaalzaak waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Wanneer u onze winkel aan de Binnenweg 137 in Heemstede bezoekt, zal opvallen dat we in alles een echte speciaalzaak zijn maar wel in een modern jasje! De tijd staat immers niet stil.

Zo kunt u bij ons afdrukken maken zowel van uw camera als uw tablet of smartphone. Deze worden met zorg voor u geprint direct in de winkel. Naast standaard formaten als 10x15 t/m 20x30 kunnen we ook posters en canvassen maken tot wel 70x100 en ook dit wordt in de winkel voor u gemaakt. Ook verzorgen wij digitale albums die u met hulp in onze winkel kan bestellen op één van onze bestel kiosken, deze worden  in de winkel geproduceerd en zijn daarom meestal ook met 1 dag al klaar! 

Naast al het afdrukken kunt u bij ons terecht voor fotolijsten in diverse soorten maten en kleuren. En mocht de juiste er toch niet tussen zitten? Dan leveren wij ook speciaal op maat in het door u gekozen frame.

Ook maken wij officiële pasfoto's voor paspoort, rijbewijs, ID-kaart en Visums voor o.a. Amerika, India en Australië en China. Uiteraard kunt u ook voor andere visums bij ons terecht.
Daarnaast kunt u bij ons portret foto's laten maken voor bijvoorbeeld uw Linked-in profiel. 
Deze website is ontwikkeld door